Bucketlist Challenge

Hellu!

bucketlist challenge

Jag har kommit på en rolig sak, att skriva en  Bucketlist.

En bucketlist innebär  en lista med saker man skulle  vilja uppleva, se eller göra innan man dör. Det kan handla om saker som är nästintill omöjliga (för ingenting  är omöjligt) att göra eller saker som är riktigt lätta att göra. Det kan handla  om platser du vill besöka, djur du vill se, drycker du vill testa, maträtter du vill äta innan du dör. Eller så kan det handla om att övervinna rädslor eller fobier! Jag skulle vilja göra lite av  varje innan jag dör. Och jag gillar  ju utmaningar..

Så…

Under Augusti månad gör  jag en  Bucketlist Challenge, och jag vill gärna att just du som läser min blogg hänger på min Challenge. Varje dag kommer det upp ett ämne att reflektera över vad du skulle vilja göra. Det kanske finns 10 saker du vill göra under det ämnet eller bara 1 finns inga rätt eller fel och du kan haka på när du vill! Här kan du finna saker att inspireras av! Du länkar ditt inlägg under  mitt inlägg för dagens ämne. Och länka gärna tillbaka till mig. Ni får gärna låna min  grafik.

  1. Resor…
  2. Handla, shoppa, investera…
  3. Karriär…
  4. Skriva…
  5. Övervinna fobier…
  6. Träffat någon idol  eller kändis…
  7. Äta…
  8. Prova att dricka…
  9. Musikaliskt…
  10. Se något/några djur, vilka?
  11. Tatueringar/piercingar/kroppsdekorationer…
  12. Möten…
  13. Idrottslig prestationer (vasaloppet, maraton,  Vansbrosimmet,  Vätternrundan, tjejmilen etc.)…
  14. Hjälpt…
  15. Sett…
  16. Inspirerat andra till…
  17. Flyttat…
  18. Slå världsrekord i…
  19. Hoppat…
  20. Fått/ mottagit…
  21. Räddat…
  22. Upplevt…
  23. Skapat…
  24. Klättrat…
  25. Kört…
  26. Åkt…
  27. Klappat…
  28. Dansat…
  29. Donerat/gett bort…
  30. Lärt mig…
  31. Fångat…

Vill  du vara med i min Bucketlist Challenge och skriva just din bucketlist? kommentera gärna här nedan.

Du får gärna skriva om du vill att jag  länkar till dig när du skrivit minst 3  inlägg. Vill du inte så är det ok.

Kom  ihåg  att inga  drömmar är för små eller för stora!

Ta hand om er!//

One thought on “Bucketlist Challenge

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge