Presenttips till den som har allt!

Inlägget innehåller reklamlänkar för Ostogram.se

Idag är det den 20 juli och min ena moster  fyller jämnt. Grattis moster! Dock är hon bortrest så vi får fira henne senare. Men vad ska man köpa till någon som har allt? Det är alltid svårt att hitta bra presenter och svårare blir det med åren.

På Ostogram.se hittar du massor av delikatesser såsom ost, kex, ostbrickor, marmelader, ostverktyg, godis, färdiga delikatess-lådor m.m.  Delikatess-lådorna finns i flera prisklasser och storlekar.

Och lådorna är välfyllda! Du kan också göra paketet personligt med ett kort och personlig hälsning!

Och OM du om någon förmodan inte hittar det som du vill ha eller tror din mottagare gillar så kan man köpa Gåvokort! Bra va?

Har inte bestämt mig ännu vilket jag ska välja att skicka till henne, men tror det blir just gåvokort eller lådan Låt oss fira.

Vad skulle du vilja köpa och ge bort till någon vän, familjemedlem eller släkting? Eller rentav till dig själv för att unna dig nåt extra;) Jag har hittat lite ostar som jag vill ha också och jag är ingen ostmänniska, jag äter typ färskost, fetaost, halloumiost och hårdostar, helst Greve, Och vet ni jag har hittat godis jag vill ha oxå! Chokladpraliner och choklad med havssalt.

Kommentera gärna vad ni skulle vilja ha för godsaker, eller om ni prövat ostogram.se någon gång.

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge