Q&A Juli: Fråga mig vad du vill!

Q&A

Sugna på Q&A?

När man skriver en blogg är ju syftet att dela med sig av sina tankar till andra. Det ska väcka en känsla av nyfikenhet och beröra läsarna. Skulle jag skriva enbart till mig själv på skulle jag skriva en helt vanlig dagbok. Ibland kikar jag in hos andra bloggar, hänger på utmaningar m.m. Jag tar också till mig hur ett bra inlägg är uppbyggt, hur mycket man ska skriva m.m. Jätteintressant! Inne hos Elin på Teknifik har jag läst en hel del bra tips, och ett tips jag tog till mig var att ha en Q&A. Där man bjuder in läsare att ställa frågor till en.

Så skriv er fråga här nedan i kommentarerna. Det kan handla om bloggandet, internet, sociala medier,  funktionshinderfrågor eller mer personliga frågor om mig och mitt liv!!

Ös på nu på med frågor om allt mellan himmel och jord. På torsdag eftermiddag/kväll kommer ett sammanställt inlägg med alla frågor och svar. Jag kommer svara er på allt. En del frågor kanske behöver längre svar och då kommer jag göra ett eget inlägg av den frågan.

Vill du ställa en fråga helt anonymt? Fyll då i en fejkad mailadress! Detta eftersom jag kan se din mailadress även om den inte blir publicerad.

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge