Planering, Hova och träning

Vaknade i morse på balkongen när G kom upp för att låsa ut min medicin. Jag hörde inte ringklockan, det regnade ordentligt, men hörde G’s röst. Och nu såhär 3 timmar senare är det strålande sol! Och behaglig värme än så länge.

Pratat med min mamma i telefonen och sen med Walther. Mamma befann sig i Hova hos mormor. Mormor frågade efter oss. Och jag har ju funderat på att åka upp till henne, men tar ju en stund att åka, det är både buss och tåg och buss igen. Antingen Tidaholm-> Skövde -> Mariestad eller Tidaholm-> Skövde ->Töreboda. Jag kom på att om vi åker via Töreboda så får Walther träna på att ta sig mellan Skövde och Töreboda. Och se hur det ser ut vid spåren m.m. Han ska ju framöver åka varje vecka till Töreboda med just buss och tåg när han börjar på Sötåsen Lantbruksgymnasium. Och hans svar när jag skickade ett sms och frågade om min plan:

planering
Ett typiskt Walther-svar;)

Känns fint att åka och hälsa på mormor ett par dagar! Ja mer än 2 dagar blir det inte av olika skäl. Men skönt att komma hemifrån lite och få annat att tänka på. Och att få göra något med Walther.

Inställd Hova Riddarvecka

Tyvärr är det ju ingen Hova Riddarvecka i år heller, det är ju alltid Riddarvecka vecka 28. Med start lördag vecka 27 kl 12 och avslut söndag vecka 28. En tradition som förra året också ställdes in p.g.a. pandemin och även i år! Vi brukar ju åka varje år i princip.

Men att bara få åka till mormor är mysigt. Älskade mormor! En tapprare och tuffare dam får man leta efter;)

Så nu får jag packplanera, och tvätta lite. Imorgon ska jag och G som är enda ordinarie denna helg gå igenom medicinerna så jag får med mig rätt antal dospåsar droppar m.m.

Men nu fortsätter jag med min ljudbok Skärgårdsdoktorn av Lars Bill Lundholm, uppläst av Samuel Fröler som spelade just Johan Steen i tv-serien Skärgårdsdoktorn. Det är sådär uppläst av Samuel Fröler, men tycker det blir bättre och bättre. Till ljudboken blir det nog lunch, vet inte vad än bara.

Ska köra ett pass Maxat med miniband på Kvix kl 13.00. Får se vad det är för något. Känsla av det kommer bli ett svettigt pass, och att jag kommer vara slut efteråt. Men skönt att träna lite, men längtar efter Yoga och meditaton men det kör vi på måndag istället även om meditationspasset är kl 7 på morgonen;)

Hur har ni det idag? Händer det nåt speciellt? Kommentera här nedan eller skriv i egen blogg och dela gärna ditt inlägg i mina kommentarer. Och Följ mig gärna och bjud in andra att följa!
Kommentera gärna, blir så glad för ett par rader;)

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge