Semester! Jag har semester!

semester

Ja kan ni fatta  att jag har semester. I 4 veckor ska jag gå hemma och dra benen efter mig, eller kanske inte.

Har ju tidigare nämnt mina känslor för semestern, jag är inget fan av semester. Jag gillar inte när det blir så stora långvariga rutinändringar. Visst har jag att göra här hemma, men jag uppskattar inte mitt hem lika mycket när jag bara är hemma. Jag blir lite hemmablind av det och ser inte vad som behöver göras.

Men nästa vecka kommer Walther hit mån-ons och fre-sön. Får se vad vi hittar på. Pratat om att ta bussen till Skövde för att käka på Max och shoppa på lager 157. Dock är ju ekonomin ansträngd så det är inte säkert det går. Men äta ute ska vi definitivt göra någon dag!

semester

Ikväll firade vi in semestern tillsammans här på stödboendet. Vi var 5 boende och 2 personal som köpte pizza eller sallad och så satte vi oss på gården och åt. Dock fick vi sällskap av de där gulsvartrandiga bevingade sakerna med gadd i bak, men vi klara oss ifrån att bli stuckna av dom kräken.

Fast jag startade ju med att fira in semestern på jobbet genom att stödassistenten J läste ur bröderna Lejonhjärta och sen åt vi glass, kakor, banan och melon och drack kaffe! Mysigt! Var ju bara jag och en brukare till däruppe idag. Så det var ett mysigt sätt att fira in semestern.

Men vi satt ute länge, njöt för fullt av sommarkvällen, några få regndroppar kom, men det var inte ens duggregn, lite muller hördes också, men det försvann! Nu är det fågelkvitter och ljummen sommarkväll!

Perfekt första kväll på semestern.

Vi hade verkligen en härlig kväll ikväll! Sommar när det är som bäst! Hoppas på fortsatt sådana här kvällar under semestern. Och kvällar där vi på stödboendet faktiskt kan umgås nere på gården eller åka på någon utflykt tillsammans. Nu har ju restriktionerna lättat ännu mer – lite för snabbt kan man tycka! Hoppas inte det blir bakslag!

När har du semester? Du kanske redan haft och har börjat jobba igen?! Eller är du pensionär och går hemma jämt?
Kommentera nedan eller skriv ett inlägg i din egen blogg!

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge