Fem en fredag v. 26 – Sommartider

Återigen dags för Fem En Fredag med Elisa🙂 Häng på du också vettja! Denna vecka handlar det om ”Sommartider”

 1. Vad är det längsta du reser i sommar?
  Om det blir som vi tänkt och inget kommer emellan så ska vi nog åka ner till min mamma i Lysekil. Hennes sambo har lovat oss en tur med båten, Walther ska fiska och jag ska få provköra båten. Mamma är skitnervös för det…
 2. Hur spenderar du en regnig sommardag?
  Faktum är att igår regnade det till och ifrån. Och jag satt typ hela dagen på balkongen, förutom när jag städade på fm. Det var rofyllt att sitta härute när det regnade. Annars blir det film, skriva på mina uppgifter till kurserna jag går eller fixa med saker kring bloggen.
 3. Vilken är din bästa spontana utflykt?
  Åka ner till Hjo och gå i hamnen, äta glass, se på båtarna som lägger till och lägger ut. Jättemysigt! Rofyllt med Vättern. Annars gillar jag när stödpersonalen ringer och frågar om jag vill gå en promenad eller göra andra aktiviteter. Brukar ju vilja veta lite i förväg annars.
 4. Hur svalkar du dig på bästa sätt?
  Sitta på balkonggolvet (klinkers)! !Dricka Islatte& cola zero, eller loka crush! Och sen duscha, först normal temperatur och sen sakta steg för steg låta vattnet bli kallare och kallare. Såå skönt!
 5. Har du något smultronställe där du bor?
  O, ja! Turbinhusön!! Är en idyll intill ån Tidan

Svara gärna på veckans fem en fredag du också antingen här i mina kommentarer eller hos Elisa. Eller skriv i din egen blogg och berätta.

Ta hand om er!//

9 thoughts on “Fem en fredag v. 26 – Sommartider

 1. Tidaholm vet jag inte något om men Hjo har jag besökt och gillade skarpt! Lite rivierakänsla där längs stranden.
  Ha en skön helg, jag längtar efter en rejäl regnskur

 2. Besökte Hjo för många år sedan och det var vädligt fint! Jag tänker att en tur till den sidan Vättern blir ett av sommarens mål, kanske med en liten övernattning nånstans =) Har du några fler tips runt trakterna?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge