2 Juli – Rosens dag idag, äger eller köper du rosor?

Varje dag i 31 dagar har Madeleine en härlig bloggutmaning, ett ämne om dagen och det handlar om allt mellan himmel och jord! Jag är med på denna utmaning – Häng på du också!

roses
Klicka för större bild!

Alltså hade ju planerat när såg dagens ämne att jag skulle köpa rosor idag. Men glömde totalt bort, att jag inte ens kom ihåg att göra det när jag cyklade förbi blomsteraffären på väg hem! Jag hade gärna köpt rosor, gärna i kruka de står sig lite längre än i buketter. Men rosor är ju så himla fint. Hade vita rosor, blåklint och vit alstromeria i min brudbukett när jag gifte mig med mitt ex (sonens pappa).

Men jag gillar när de är i lite skiftande färg, inte helt rosa eller helt röda utan har lite skiftningar i sig. Då är de som allra finast tycker jag.

roses
Photo by Mariano Baraldi on Unsplash

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge