30. Sista juni, hur har månaden varit?

Varje dag i 30 dagar har Madeleine en härlig bloggutmaning, ett ämne om dagen och det handlar om allt mellan himmel och jord! Jag är med på denna utmaning – Häng på du också!

sista juni

Sista Juni! Kan ni förstå? Hur fort har denna månaden gått? Redan sista Juni.

Månaden har varit helt underbar! Det har hänt mycket, jag har lärt mig mycket, sett nya dimensioner av livet! Och jag kommer fortsätta med detta resten av sommaren. Fortsätta att hålla kvar den där sköna känslorna i kroppen och när det är tufft kan jag gå tillbaka och tänka på de sköna stunderna.

Dessutom ha vi haft ett underbart väder. Soligt och varmt. Vissa dagar har varit i varmaste laget, men jag älskar sommaren och värmen. Jag har använt balkongen och njutit härute (ja i skrivandets stund befinner jag mig på balkongen, vart annars?!) och njuter av fågelkvitter, bruset från ån och en och annan bil på gatan. Är ganska lugnt med trafiken idag. Det är just dessa stunder man får ta fram i de tunga stunderna.

Och jobbiga stunder har det varit, både ångestladdade och oroliga stunder. En svårt sjuk anhörig till sjukhus där det var nära att hen gick bort. Dessa stunder kommer vi inte glömma, men väg upp det med det positiva. Det negativa får inte ta över!

Njuta av balkonglivet

Jag kommer fortsätta mina stunder härute och njuta av livet. Igår köpte jag faktiskt en hängande kruka, en  gurkplanta och en paprikaplanta och gjorde min härliga balkong ännu härligare, en oas har det blivit. Och så lugnt och skönt att sitta härute bland all min grönska. Vi fick ju 300kr i presentkort från kommunen, dessa gällerför Tidaholms handel där bland annat vår lokala blomsteraffär ingår så jag passade på att handla lite till balkongen. Och på gurkplantan finns det redan en liten gurka.

Hur har eran månad varit? Hoppas denna utmaning fortsätter ven under Juli!

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge