Avslappning& Rekreation

Samarbete med KVIX.

avslappning
Photo by kike vega on Unsplash

Ja det är vad jag behöver ! Just nu har jag en period där jag sover dåligt, jag försöker hitta olika lösningar istället för medicineringen. Jag har ju otroligt svårt att slappna av och varva ner, det blir tvärtom istället. Vilket gör att jag kommer in i et ekorrhjul med negativa saker. Jag måste hitta ett bra sätt få avslappning och rekreationHar testat yoga förr, men mest medicinsk Yoga för ryggen. Men kom på att en vän berättat om KVIX.
Yoga och träning via nätet. Helt gratis eller premium-medlemsskap.

Alla behöver få lite avslappning och rekreation ibland. Och i dessa tider när man inte får umgås med så många människor så är denna formen ypperlig. I onsdags bokade in mig på ett pass Mjuk yoga kl 18.45. Det är enkelt att boka in sig. I menyn väljer man livepass och sen kan man välja vilken pass man vill ha, om man vill ha rörlighet, puls, challenge, meditation, styrka, dans, föreläsning, mindfulness m.m.

avslappning

Jag har under veckan både kört Yoga, Andningsträning, Mjuk yoga och dans.
Yoga och andningspasset var det jag verkligen fastnade för.  Det var en väldigt avslappnade stund. Men jag har svårt att slappna av och få till andningen till rörelserna, men  vet ni! Huvudsaken är att man gör det, för man lär sig det allt eftersom. Bara man inte ger upp! Efter ett livepass brukar instruktören stanna kvar och svara på frågor man har om passet, eller om sin kropp. Något som jag uppskattar.

Dessutom finns det några kända personer i gänget med instruktörer:
Annika Sjöö – dans, känds från Let’s dance
Erica Johansson – fd friidrottare

Vinyasa

I eftermiddag kl 16 ska jag testa Vinyasa, jag har inte riktigt koll på vad det egentligen är, men känner att enligt beskrivningen kan det passa mig:

”Ett härligt pass där vi anpassar våra andetag med våra rörelser i ett dynamiskt flöde. För att verkligen lära oss flödena upprepas dem ett antal gånger. Genom detta lär vi oss att röra oss medvetet tillsammans med vårt andetag. I passet kommer vi höja energin och även öka det mentala fokuset. Passet kräver inga förkunskaper utan bara ett lekfullt sinne och en acceptans till din kropp.” (kvix.se)

Medlemskap

Du registrerar dig helt gratis här och då får du möjlighet att delta i Livepass i grupp (ni ser inte varann mer det som ev. skrivs i chatten) med en instruktör, du kan även visa dig själv under passet och få tips och råd, inga andra än instruktören (instruktören ser dig och de andra i gruppen medan du själv bara ser instruktören). Du får tillgång till en träningskalender där det automatiskt uppdateras när du har avklarat ett träningspass. I menyn kan du också hitta Övningar m.m. Massa roligt finns det. Och mycket olika träningsformer.

Du kan välja mellan två medlemskap
KVIX FREE: Helt gratis och du har obegränsad tillgång till alla Livepass,
KVIX PREMIUM:  99kr/ mån eller 999kr/år. Du kan se alla livepass i repris på via Anytime. Du har också förmånliga priser på en rad olika tjänster såsom träningstillbehör, mat, ljudböcker.

I informationen om varje pass finns det också information om det är nybörjare, medelsvår eller avancerad träning. Du får upp olika pass som finns tillgängliga. Därefter kan man välja något av dessa pass. När du klickar på den länken får du information om passet, om du behöver utrustning eller inte, och om du behöver utrustning så står det vilken utrustning. Såhär ser det ut när du bokat ett pass, du får ett påminnelsemail, och man kan lätt se sina bokningar under sin profil.

Det finns massa mer  spännande och roliga saker!
Så in  och registrera dig gratis hos KVIX idag du också! Tror inte du blir besviken!

Ta hand om er!//

2 thoughts on “Avslappning& Rekreation

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge