Keep the good things of life

Midsommardagen 2021 är över. En lång dag med oro har det varit. Först ikväll fick jag reda på att personen jag skrev om igår blivit bättre, rätt antibiotika är insatt. Idag hade hen svarat på tilltal och pratat. Men än ska vi inte ropa hej.

Ikväll var vi hos pappa, Tina och busen Lufsen. Var ett gäng där. Åt sill, potatis, grillad lax m.m.

Jordgubbar och glass till efterrätt. Så gott!

Keep the thoughts-Lufsen
Favorit i repris

Kom hem för 1,5h sen. Lite kvällsmacka och nu ligger jag på balkongen IGEN. Mår så gott i friska luften. Åh va jag skulle vilja tälta i sommar. Eller hitta en plats med vindskydd och sova där. Inte så svårt att hitta sådana platser, men man ska ta sig dit. Vi får se vad som händer i sommar. Tills dess får jag njuta av härliga sommarkvällar på balkongen. Antingen bara sitta och njuta eller som nu ligga härute och sova.

Så behåll allt det vackra och fina i livet. Njut av dessa stunder, kom ihåg dom och ta fram dom tankarna när livet är jobbigt och kaotiskt! Saker blir lättare att hantera. Tänk såhär varje dag. I början kan det vara svårt att hitta positiva och bra saker, men man lär sig att hitta rätt ”verktyg”.

Positive thoughts
God natt på er alla i juninatten.

Har du något tillfälle eller en känsla som du bara inte glömmer, och som du kan ta fram även i stressade och/ deprimerande perioder. Kommentera och berätta, eller om du bloggar: skriv ett inlägg och berätta.

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge