Frisk luft och fågelkvitter

Ja just frisk luft och fågelkvitter är det bästa för mig just nu. Bästa sättet att somna på och bästa sättet att vakna upp på.

Det tog lång tid innan jag somnade igår, massa tankar i huvudet. Rädslan och oron för att få samtal eller meddelande mitt i natten om att det var över. Ännu har jag ingenting hört. Vilket är positivt hoppas jag. Även om jag har en konstig magkänsla.

Jag valde att lägga en filt på golvet på balkongen, tog ut täcke och kudde och la mig där. Visst det tog tid att somna ändå, men jag var mer avslappnad.

Midsommarnatt

Och det är underbart att få ligga härute. Ska strax fixa en sen frukost och mysa med härute. Dock sittande;)

För jag tänker fortsätta njuta av sommarvädret. Jag blir mer avslappnad. Visst har jag tankar och oron kvar. Men härute är jag mer avslappnad. Trots en liten balkong (170*120) känner jag mig mer fri härute. Men jag saknar min gamla lägenhet på Ramstorp med vår lilla plats och gräsplätt där Walther och jag gärna slog upp tältet på sommaren och hade scoutliv (enligt Walther)fast hemma.

Hade jag haft ett tält hade jag tusan slått upp det uppe hos pappa. Får kanske erbjuda mig att vara kattvakt när de drar på semester med husbilen och tälta däruppe. Men måste få tag på ett tält innan förstås;)

Men nu som sagt ska här fixas frulle, kaffesugen trots värmen;)

Kram och puss

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge