Fem en fredag v. 25

fem en fredag
BIld av eliola från Pixabay

 

Bästa högtiden midsommar är här! Idag är det midsommarafton, och den infaller ALLTID en fredag! Så då innebär det att det är dags för ElisaMatildas Fem en fredag! Är lite tungt just nu, så skönt att rensa tankar med något!

När senast har du dragit på något?

Just nu, har fortfarande inte ätit frukost, fast jag borde göra detta. Men har kommit saker emellan, tråkiga saker så all energi till att egentligen göra nåt är väck! Må allt gå väl!

När senast hade du en riktigt skön sovmorgon?

Oj, hmm. Förra helgen sov jag till 8.30. Men innan dess var det längesen. Jag får ju besök av stödassistenterna kl 7.30 på vardagar och 8.30-8,45 på helgerna. Jag kan väl skjuta på det men då får jag skjuta på medicinerna också vilket inte är lika bra. Men ofta lägger jag mig igen när stödassistenterna varit här

När drog du senast det största strået till stacken?

Oj, vet inte, på jobbet kanske? När vi skulle städa ur i skåpen, och vår stödassistent satt i möte ang. höstens beställningar. Jag fick ta lite ansvar en stund.

Vilket samtalsämne suckar du oftast åt?

Vet inte, men kan bli sjukt trött och irriterad på folk som sitter och skryter om saker att den ena mår sämre än den andre, eller att den ene har gjort det och det och det blir diskussion istället för lugnt och stilla snack!
Så Skryt suckar jag åt!

Känns sommaren kort eller lång när midsommar nu är här?

Kort, det har gått sjukt fort! Och ännu har jag inte semester, jag jobbar 2v till. Men det som gått sjukt fort är att halva styrkan av mina stödassistenter gått på semester! Och idag börjar semestervikarierna arbeta på allvar, var ju inte längesen vi fick veta vilka som är semestervikarier. Jag har svårt med vikarier. Men dom två som jobbar idag är favoriter, jag har träffat dom mycket och de känner mig så väl så jag är trygg….

Förlåt om jag svamlat lite, men är så jobbigt i skallen, oro, ovisshet, rädsla och väntan! Så har lite svårt med fokus

Vad tycker du om dessa frågor? Svara i kommentarer eller skriv eget inlägg om veckans Fem en fredag om du bloggar, länka gärna till ElisaMatildas blogg.

Ta hand om er!//

13 thoughts on “Fem en fredag v. 25

  1. Så tråkigt att höra att du oroar dig för något, hoppas du får bra positiva besked! Snart har du semester att se fram emot

  2. Tråkigt att behöva oroa sig, men jag hoppas det kommer att gå bra ändå. Skönt att få gå på semester snart. Ha en härlig midsommar!

    1. Jag har kunnat vara lite lugnare. Fick besked igår att personen i fråga mår bättre, men är svag, så det är stabilt, men de vet inte om hon kommer att klara det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge