25. Midsommarafton idag! Hur klär du dig?

Varje dag i 30 dagar har Madeleine en härlig bloggutmaning, ett ämne om dagen och det handlar om allt mellan himmel och jord! Jag är med på denna utmaning – Häng på du också!

Ja midsommarafton, jag har redan sagt att det är min favorithögtid, jag såg framemot att klä upp mig idag, även om jag inte firar något direkt idag. Vi ska grilla imorgon hos pappa.

Men hade ändå planerat att klä upp mig, men efter ett samtal i morse gick all luft ur mig, jag gick länge omkring i träningskläder efter Yogan i morse. Så tänkte slängt upp en halvful bild på mig i träningskläder. Men sen frågade stödassistenten om jag ville gå en runda. Hon visste vad som inträffat och tyckte att jag behövde komma ut en stund! Tacksam för det! Men då kunde jag ju inte gå ut i svettiga träningskläder. Så det blev en dusch, på med mascara och min älsklingsklänning.

Mer än så orkade jag inte… jag är urlakad. Dagen började bra, yogan var svår men så skönt efteråt. Jag kände mig så glad efteråt, men säg den glädje som varar för evigt… jag vill ännu inte gå in på vad som händer. Men det är inget med min son. Så där kan ni sluta undra och spekulera.

Om en stund ska jag gå ut och äta lite kvällsmat ihop med stödassistenterna och mina kompisar på stödboendet. Ska bli härligt. jag behöver det! Och jag får fortsätta vara midsommar-fin.

Hur har ni det idag på midsommarafton, hur firar ni? Hur är ni klädda? Kommentera här nedan eller häng på utmaningen och skriv ett eget inlägg!

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge