24. Jag tror alla andra…

Varje dag i 30 dagar har Madeleine en härlig bloggutmaning, ett ämne om dagen och det handlar om allt mellan himmel och jord! Jag är med på denna utmaning – Häng på du också!

alla tror..

Tycker jag är konstig som livear på Bigo, gör PK, sjunger i SingleBattle, SuperSinger och Livehouse. När jag faktiskt tycker det är jobbigt att prata inför många människor eller tycker det är jobbigt att prata med nya människor (annars är jag en ordentlig babbelmaja).

Och ofta pratar jag engelska i mina lives då det är publik på Bigo från hela världen i princip. Och jag har fått höra IRL ”Måste du prata engelska hela tiden, verkar konstigt, du är ju svensk!” Nej jag måste inte egentligen, men för att få mer följare och fans och nå mina mål så måste jag ofta prata engelska. Och jag är stolt att jag klarar det så bra, jag som tyckte engelskan var jobbig i skolan, speciellt när jag skulle prata högt inför klassen. Eller jag gick faktiskt i en liten resursgrupp för att få extra hjälp. Och vi var kanske 6 elever och en lärare och även då var jag otroligt obekväm. Och idag pratar jag engelska som hejsan! Jag skrev om detta i en ”Fem en fredag”. Det hjälper mig att stärka självförtroendet och lära mig  hantera motgångar och folk som försöker ge mig dåligt självförtroende.

Folk får tycka vad dom vill eller ha åsikter för:

  • Det jag gör är inget olagligt
  • Jag gör ingen illa, och gör jag det ber jag om ursäkt!
  • Jag ser det som egenvård där jag ger mig utrymme att stärka självkänsla och självförtroende! 
  • Det är mitt xtra-jobb! Jag kan ge Walther nåt extra ibland, om det så ”bara” är ett besök på pizzeria eller MAX. 

Detta är jag. Jag är jag och jag duger! Ingen är som jag, jag är unik! Du är också unik för du är du och du duger!

Jantelagen, släng dig i väggen!

Ta hand om er!//

One thought on “24. Jag tror alla andra…

  1. Hej Michaela! Jag bor i Stockholm, så det blir dyra tomater om du ska resa hit 😉
    Önskar dig en skön midsommar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge