Har ni sett??

 

image

Att jag har publicerat det ni fick en sneak-peak på häromdagenWinking smile

image

Om ni kikar i menyn under min header så står det Tips&Idéer, där finns det nu en lista med tips för att motverka bloggtorka, samt filer där du kan ladda ner min bloggplanerare.

Jag kommer fylla på med lite länkar och annat allteftersom och om du har nåt bra tips som du tycker passar in eller något du undrar över så får du gärna kommentera här.Jag tar mer än gärna emot feedback på mitt arbete med bloggen (och allt annat jag gör också givetvis).

Men jag är så glad och tacksam att jag inte tappat sting att fortsätta med mitt lilla projekt trots att jag stundtals haft motgångar och bråkat med både teknik (speciellt mitt skrivprogram) och trött hjärna, skam den som ger sig! Jag ska göra en video och berätta lite mer om min planerare och lite om hur jag tänkt mig. Men det får vi se när det blir av. Jag önskar att jag kunde göra det utomhus. Men vi får se!

Nu ska jag fortsätta med mitt nästa projekt i detta, och det är hemligt än så länge. Men jag kommer inom kort att visa er även det!

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge