14. När får du semester?

Varje dag i 30 dagar har Madeleine en härlig utmaning, ett ämne om dagen och det handlar om allt mellan himmel och gjord! Jag är med på denna utmaning – Häng på du också!

evangelina-silina-BzLUmuRDMWE-unsplash
Photo by Evangelina Silina on Unsplash

Om knappt 4v går jag på semester. Den 8 juli lämnar jag UDV för drygt 4 veckor lång semester. Den 10 augusti börjar jag jobba igen, ska jobba en dag och sen vara ledig en dag för att följa med Walther till nya skolan.

Annars ser jag inte riktigt framemot semester. Vad ska man göra? Ska det bli lika lite aktiviteter i år som förra året? Eftersom det fortfarande är pandemi. Vi brukar ju göra lite aktiviteter med stödboendet men förra året blev det inget p.g.a. pandemin, vi fick inte ens grilla ihop på grillplatsen. Men det hoppas vi på att vi ska få göra i sommar, vi har gjort det en gång redan i år. Så hoppas på fler såna dagar/ kvällar.

Hoppas också på någon tur med min pappa i husbilen. Jag vet att de inte har sängplatser till så många, men jag tältar gärna utanför husbilen!

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge