12. I en familj så…

Varje dag i 30 dagar har Madeleine en härlig utmaning, ett ämne om dagen och det handlar om allt mellan himmel och gjord! Jag är med på denna utmaning – Häng på du också!

Ska man känna gemenskap, kärlek och värme ! Man ska känna att man har en tillhörighet, trygghet och känna sig hemma. Man kan ha flera familjer beroende på situation. Jag som är broadcaster på BIGO tillhör ju en familj där, Unicorns Family. Och vårt mål är att alla får vara den dom är oavsett bakgrund, kön, sexuell läggning eller värderingar. Så länge man inte på ett elakt eller förnedrande sätt uttrycker sina värderingar. Ingen ska bli kränkt och nedtryckt!

Alla ska få vara med ingen ska vara utanför och så ska det vara i en familj! Alla ska får känna tillhörighet. Ingen ska bli behandlad som skit av andra för att de kanske har annan läggning eller har en funktionsvariation.

I en IRL-familj spelar det inte någon roll om det är mamma, pappa och barn (som anses vara kärnfamiljen) utan är det mamma och barn eller pappa och barn, eller mamma, mamma och barn, eller pappa, pappa och barn, bara alla känner hemma och är trygga och mår bra i det. Hur kan den som lever i en kärnfamilj veta att hens barn mår bättre än de barnen som bor med två föräldrar av samma kön? Nej, så länge alla mår bra i en familj så är det den familjesituationen som är den bästa för just den familjen.

Eller vad tycker du?

Ta hand om er!//

One thought on “12. I en familj så…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge