11. Kalla mig galen men…

Varje dag i 30 dagar har Madeleine en härlig utmaning, ett ämne om dagen och det handlar om allt mellan himmel och gjord! Jag är med på denna utmaning – Häng på du också!

Jag galen? Jo lite galen är jag!

  • Jag sover med vardagsrumdörren öppen VARJE natt och har gjort sen i april, fryser jag tar jag på mig en extra filt, oftast är det tvärtom. Blev dock bättre efter byte av spiralen. Men jag är varm, och under sommaren är det jättevarmt i min lägenhet. Dessutom sover jag bättre och har jag stängt nån kväll har jag svårare att somna! Jag blir lugnt av den friska luften.
  • Jag vill plugga igen! Men vet att det är svårt när man som har sjukersättning. Jag måste ju ha en inkomst och om jag provar att plugga en vanlig utbildning så är jag inte berättigad sjukersättning och det kan bli svårt att få tillbaka om jag inte klarar att plugga.
  • Skulle kunna hoppa i Vättern eller havet precis nu för att jag är så varm! Vättern är en kall sjö då den är så djup och havet är ju ofta rätt kallt såhär års, men börjar bli varmt.
Ta hand om er!//

Gör mig glad med en kommentar!