7. Spara eller slösa?

Varje dag i 30 dagar har Madeleine en härlig utmaning, ett ämne om dagen och det handlar om allt mellan himmel och gjord! Jag är med på denna utmaning – Häng på du också!

Haha, svarade jag inte på det igår?? Haha, jag är en äkta SLÖSA!! Hade jag inte haft min GM hade jag inte klarat min ekonomi, så krasst är det! Det värsta är att jag inte riktigt vet vad jag egentligen lagt pengar på när de gått åt. Ofta småskit… jag har lärt mig genom min GM och ADHD-skolan och mina stödassistenter att tänka efter innan jag handlar. 

Jag är ofta impulsiv och tänker inte när jag handlar. Men som sagt har jag börjat lära mig att tänka till. Impulsivitet är väldigt vanligt när man har en ADHD/ADD- diagnos.

Önskar jag vore en spara! Tänk vada mycket fint och nödvändigt jag kan köpa istället sen. Eller åka ut och shoppa kläder!

Ta hand om er!//

Gör mig glad med en kommentar!