Pröva på nytt& utvecklas

Detta inlägg är INTE något samarbete!

Jag skulle så gärna vilja plugga igen. Men vad? Och vad finns det att pugga om jag inte vill/kan ha en hel utbildning eller plugga på helfart?

Jag hittade lite distansutbildningar. Jag vill utveckla mitt skrivande både vad det gäller bloggen men också kanske skriva den där självbiografin vars karamell jag suger på… Jag sökte runt ikväll på nätet och hittade 4 intressanta utbildningar, 1 var dock inriktning bild.

Men jag kan/vill inte gå helfart eller ha bidrag och därmed vill jag gärna inte betala så mycket. Folkhögskolor och högskola/universitet är oftast gratis. Du kan behöva betala nån avgift för service, material, mat/fika vid ev. träffar. Men privata kurser på nätet kostar mer,  men fann att 2 av dem kan man gå förberedande prova-på-kurs. Så anmält mig till dessa.

Hos Klartext kan man gå en kort kurs i sin egen takt under 1 månad kostnadsfritt. Spännande! Är mest inriktat på skrivande inom arbetet. Men när jag läser om det så tycker jag att det är lika intressant för mig som bloggare att skriva på ett korrekt sätt för att få ut det jag vill ha sagt till er läsare. Så jag har materialet digitalt så nu blir det pluggande på lediga stunder även om detta är en utbildning om inte kräver lika mycket som folkhögskola, högskola eller universitet. Men det är ju en utbildning trots allt.

Hos Författarskolan får man gå en timma på en författartimma online. Så 4/4 kl9 måste jag vara pigg& alert;)

MEN jag sökte också två akademiska fristående distanskurser,  en var dock bild i sociala medier.

Även en digital komvuxkurs hos NTI-skolan har jag ansökt om

Har även sökt till ett par folkhögskolor. Blev så mycket text här så får inte med allt just nu.

Kommer jag in där jag sökt kommer jag välja ut 1 utbildning att gå nu! Vilken det blir får vi se, men lutar åt Mittuniversitetets: Kreativt skrivande. Sen om det är den som är lika lockande när antagningsbesked kommer får vi se.

Under sommaren kör vi dessa gratiskurser och smakar lite på det hela;)

Nu ska jag lägga mig, brukar aldrig va vaken såhär länge.

Kram på er!

Ta hand om er!//

One thought on “Pröva på nytt& utvecklas

Gör mig glad med en kommentar!