5. Då känns allt meningslöst.

Varje dag i 30 dagar har Madeleine en härlig utmaning, ett ämne om dagen och det handlar om allt mellan himmel och gjord! Jag är med på denna utmaning – Häng på du också!

Nu för tiden tänker jag nog till, småsaker som gjorde saker meningslösa, och om gjorde att jag gav upp allt den dagen eller i flera dagar. Jag har haft perioder med depressioner och utmattning och jag har mått riktigt dåligt och varit inlagd på psykiatrin. Jag har mått så dåligt att jag tyckt ALLT varit meningslöst, precis ALLT! Och jag vill inte dit igen! ALDRIG! Efter resan med depressioner och diverse mörka tankar som jag fått hjälp att bearbeta mycket har jag lärt mig att hantera det och dom småsakerna blir inte nåt stort sen.

Men det finns perioder då jag känner att det är meningslöst… och jag kan tappa greppet men ofta hittar jag ändå tillbaka och håller mig kvar och ser till att vända det till nåt positivt och faktiskt gå vidare… men det som kan göra att jag känner en meningslöshet är t.ex.

När jag inte kunnat sova på flera nätter, allt jag gör blir fel för att jag inte orkar koncentrera mig på saker, jag orkar inte göra något alls knappt, mer än jobba, äta och sova, och försöka sköta hemmet och umgås med Walther.

Men sen finns det andra tillfällen då allt är meningslöst, men bara för stunden. När man tycker allt är emot en hela tiden!

Ta hand om er!//

Gör mig glad med en kommentar!