Vad gör just dig lycklig?

Varje dag i 30 dagar har Madeleine en härlig utmaning, ett ämne om dagen och det handlar om allt mellan himmel och gjord! Jag är med på denna utmaning – Häng på du också!

Ja vad gör mig lycklig? Min älskade Walther och allt han ger! Han ger mig så mycket glädje och kärlek (även om han är tonåring och inte vill kramas och mysa på samma sätt som förr).

Han har blivit så stor och jag är så grymt stolt över honom.

Idag kom han hem med en så fin väska som han sytt i slöjden! Kan säga att jag nästan grät när jag såg den. Så duktig han är! Och han har kämpat sig igenom grundskolan, han hade turen att han fick börja på grundsärskolan i åk 2. Eller ja egentligen åk 1, han gick i vanlig förskoleklass och sen när han skulle börja åk 1 så flyttades han över till grundsärskolan och där går man efter ålder. Men som han vuxit dessa år.

Till hösten börjar han på Lantbruksgymnasium och ska bo på Internat under veckorna! Det kommer bli en omställning! Men det är det han vill göra.

Så just nu finns det inget annat än honom som gör mig så lycklig som just Walther

Ta hand om er!//

Gör mig glad med en kommentar!