Tusen Tack!!

Tack alla som gick in och röstade på min framträdande hos Karaokestjärnan!

Tyvärr gick det inte så bra, kom sist i gårdagens tävling, hade det på känn! Men hoppas kan man. Jag har en chans att delta i sommarstjärnan, men dels kostar det 250kr vilket jag inte riktigt har råd med just nu, och sen ska 3 låtar vara inspelade och inskickade om knappt 2 veckor. Det är mycket annat framöver. Och jag känner att  jag får prioritera lite. Men Vinterstjärnan startar i Juli och håller på från Juli – November och i December är det den halvårsfinalen och Vinterstjärnan utses. Jag ser framemot att få göra detta! Och hoppas på er hjälp framöver!

Jag är stolt att jag vågade delta. Och det coolaste är ju att det är kändisar med i juryn. Jag fick inga höga poäng, men jag är glad att jag vågade vara med, vågade tro på mig själv. Och det största var att Andreas Lundstedt bedömde det oavsett vilken poäng han gav så är det så stort för mig att just HAN gjorde det! Hur många får sitt framträdande bedömt av en kändis liksom?

Som sagt jag tar detta som en erfarenhet, gläds åt att jag besegrade järnspökena och utmanade självförtroendet ytterligare. JAG GJORDE DET!! Det viktigaste är inte att vinna utan att delta! Sen kanske jag inte räknade med sista plats. Men i min smak var klippet katastrof… kunde gjort en bättre inspelning än jag gjorde och jag kunde klippt bort omtagningen i början. Detta är inget man direkt bedömer men ändå, pinsamt!!

Jag skulle uppdaterat er redan igår efter att det avgjorts men jag var för trött, laka ur totalt efter sändningen, lite berodde säkert på att jag drack upp resten av rosévinet, och det var kanske 2-3 glas varav jag svepte ett av ren nervositet… haha:)

Men fick just precis reda på att jag ikväll sjunger på livehouse på Bigo mellan 19.15 och 19.30… lite smått panik. Jag är så nervös. Tänkte gå ut och äta medhavd kvällsmat nere vid ån… men jag får tänka om… och äta hemma göra mig klar för livehouse, hitta rätt låtar (får bli en del engelska ikväll). Men oavsett resultat så är jag stolt över det jag gör.

Ska ju göra veckans Up’s& Down’s också. men det får vänta liiite.

Men stoort stoort tack till er alla för pepp och support!! Love you!

Ta hand om er!//

Gör mig glad med en kommentar!