Morsdag och massa pirr i magen!

Ja jag har sånt pirr i magen om drygt en timme avgörs Maj månads tävling i Karaokestjärnan där bl.a. Andreas Lundstedt sitter med i juryn tillsammans med 3 till. Och sen har ju folket lagt sina röster fram tills för någon timma sen. Och klockan 18.30 avgörs vem som vinner denna månaden och vilka som går till Halvårsfinal.Klicka in er på länken bildlänken ovan och häng med när det avgörs! Håll tummar och tår att jag är vidare! Jag hoppa hoppas hoppas!!

Nåja dagens höjdpunkt är väl ändå mors dag! Walther kom över en sväng och åt lunch, sen tog vi en promenad vid Turbinhusön och åt en glass. Myspys på högsta nivå. Blev dock bara ett foto tagetSad smile Men ett foto är bättre än inget, detta fotot la jag upp på snapchat. så därför ser det ut som det gör.

Kram och tack så länge!!

.

Blev bara


Ta hand om er!//

4 thoughts on “Morsdag och massa pirr i magen!

  1. Läste om detta med kareoken hos någon annan också. Låter spännande. Gör ni detta på nätet då och skickar in? Håller naturligtvis tummarna för dig.

  2. Låter spännande med karaoke. Håller tummarna för dig så klart och hoppas verkligen att du går vidare ❤

  3. Oj, vad spännande, hur gick det? för när jag läser detta så är det ju avgjort! jag har aldrig sjungit karaoke och det är nog tur det för dels kan jag inte sjunga och dels har jag svårt att sjunga utan att melodin spelas – detta trots att jag spelar bl.a. piano och har en skönsjungande dotter.
    Japp, visst är det väl härligt att få vara mamma – det är en sån lycka att ha sina barn, min dotter har varit på besök från Västerås i helgen.

Gör mig glad med en kommentar!