Fredagsmys på balkongen!

Ja äntligen kan ja njuta på balkongen igen!

Våren har kommit efter tvekan, precis som i Karin Boyes dikt:

Ja visst gör det ont

Ja visst gör det ont när knoppar brister.
Varför skulle annars våren tveka?
Varför skulle all vår heta längtan 
bindas i det frusna bitterbleka?
Höljet var ju knoppen hela vintern.
Vad är det för nytt, som tär och spränger?
Ja visst gör det ont när knoppar brister,
ont för det som växer
               och det som stänger.

Ja nog är det svårt när droppar faller.
Skälvande av ängslan tungt de hänger,
klamrar sig vid kvisten, sväller, glider -
tyngden drar dem neråt, hur de klänger.
Svårt att vara oviss, rädd och delad,
svårt att känna djupet dra och kalla,
ändå sitta kvar och bara darra -
svårt att vilja stanna
               och vilja falla.

Då, när det är värst och inget hjälper,
Brister som i jubel trädets knoppar.
Då, när ingen rädsla längre håller,
faller i ett glitter kvistens droppar
glömmer att de skrämdes av det nya
glömmer att de ängslades för färden -
känner en sekund sin största trygghet,
vilar i den tillit
               som skapar världen.

Idag skiner solen himlen är blå och jag älskar’t!

Sitter här med Sushi, bubbel, melon och clementin! Riktigt lyxigt känns det!
Jag köpte lunchbuffé på en av våra thairestauranger i stan och tog med  hem, och de har även sushi. Så efter att ha ätit lunchen valde jag att spara sushin tills ikväll! Så den lunchen blev inte så dyr ändå om man tänker till;)

Och ja jag har’t gött härute på min balkong!

Njuter av bubbel, ljudet från ån (förlåt at jag tjatar om ån hela tiden när jag bloggar från balkongen) men jag älskar just bruset från ån. Nu ser jag den inte så bra för träden har växt och grönskat. Men det är fint det med, men jag har jobbigt med pollen just nu och det blir värre för varje år tyvärr. Tack o lov finns det mediciner! Annars tror la folk att man har corona eller nåt!

Kommer nog sitta här ett tag! Har PK på Bigo kl 21.15 och jag hoppas att kunna sitta härute då. Tredje PKn denna veckan! Ett tag fick jag inga PK nästan denna månaden och nu har jag fått massor, nästan lite tjatigt men det är kul! Knyta kontakter med andra länder, igår var det mot Australien och ikväll mot Brasilien!

Oops börjar känna lite snurr… haha ½ glas  bubbel och jag känner av det… haha… IT’S ME!!

Ska fortsätta att njuta härute med mitt goda och mina snygga glajor . Vad tycker ni om dom?
Vad gör ni denna fredag?

Ta hand om er!//

Gör mig glad med en kommentar!