Fem en fredag v. 21 – Prestation

Dags att svara på Elisamatildas frågor igen, som alltid (eller nästan alltid) en fredag! Tack för din inspiration!!

 1. Vad bidrar du med lite mer än vad dina grannar gör?
  Oj, vet inte, engagerar mig i Hyresgästföreningen ihop med ett par andra här på området.
 2. Vad senast gjorde du som du blev stolt över?
  Pratade engelska utan att va otrygg eller osäker igår på min PK mot Australien. Var så himla kul! Och de där 10min gick så fort! För fort! Och jag var jättestolt att jag  pratat med min motståndare!
 3. Vad gör andra bättre än du?
  Mycket, jag är sån som tycker andra gör saker bättre än mig, jag fick ju höra i skolan att jag inte dög m.m. Men tror att andra kan hålla käft bättre än mig. För frågar man folk hur jag är så är jag en babbel-Maja;)
 4. När presterar du som bäst?
  OJ, med lite lagom stress och när jag har nåt riktigt kul framför mig eller när jag vet att en belöning väntar. Jag har ju nyligen börjat med belöningsschema för att få rutin på mina hemmasysslor och jag presterar bättre hemma nu än innan. Så den pressen är bra.
 5. Vilken idrottsgren presterade du bäst i under skoltiden?
  Inget tror jag, jag var urusel på idrott, jag har taskig motorik och balans så det var jobbigt. Men under åk 6-9 gick jag på skoldaghem och där hade dom hästar som jag ofta fick rida på, jag så jag får väl säga ridning då! För det gillade jag och utvecklades mycket! Hästtjej som man är! Vill upp på hästryggen igen!
Ta hand om er!//

5 thoughts on “Fem en fredag v. 21 – Prestation

 1. Vi är ganska många som aldrig varit särskilt intresserade av idrotten i skolan.
  Jag känner mig alltid lite ringrostig när jag ska prata engelska. Det är ju inte så ofta man gör det. Men engelsktalande människor tycker ofta att vi svenskar är väldigt duktiga på engelska, så jag brukar tänka på det när jag tragglar mig fram! 😁 Trevlig helg!

 2. Så kul att du fick rida! Det har jag aldrig gjort men jag har hjälpt kompis med hästskötsel.
  Belöningsschema är nog inte helt fel, borde kanske försöka mig på. Städar du undan nu så kan du …jaa, vad ska man belöna sig med?

Gör mig glad med en kommentar!