En bloggares Bloggutmaning–Dag 15, sista dagen!

I 15 dagar kör jag en bloggutmaning för och om oss bloggare!
Häng på du med! Klicka på bilden nedan så kommer du till sidan med alla ämnen!
Länka gärna tillbaka till min blogg. Och lägg gärna till länken till ditt inlägg genom länken längst ner i detta inlägg!

Vad skulle du vilja läsa mer om hos mig som bloggare? Fler utmaningar? I så fall vad för utmaningar?

Ja nu får ni svara på min fråga, vet inte vad jag ska svara! Jag vill läsa mer om vardagen, funktionshinderfrågor, debatt om olika saker (gärna funktionshinderfrågor). Sen skulle jag tycka att en gästrunda där man är några stycken och man skriver ett inlägg hos varann som gäst, t. ex. A skriver hos B,  B hos C, C hos A. Kanske ett givet ämne eller önskemål.

Annars gillar jag såna här dagliga utmaningar, eller listor som man skriver och sen får andra fylla i sina svar, vi har ju tidigare sett att många lever liknande liv men ändå olika, vilket kommit fram genom just listor med frågor eller utmaningar.

Passar på att avsluta detta inlägg med ett stort tack till alla deltagare! TACK!!

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Ta hand om er!//

Gör mig glad med en kommentar!