Ommöblering och packande hos en trött bloggare

Ja jag har hela eftermiddagen (i princip) ägnat mig åt att göra ordning bloggen som jag verkligen vill ha den. Speciellt i headern! Den gamla loggan syntes dåligt och det såg konstigt ut med menyerna m.m. liten text. Men nu ser det bättre ut tycker jag.

Eller vad säger ni?

Jag är så trött nu och lite orolig. Sonen ska sova bort på helt nytt ställe, helt nya människor utan oss! Han ska på sina “Prova-på-dagar” på Sötåsens Naturbruksgymnasium utanför Töreboda. Han är också nervös och frågade om man var tvungen att vara med på mysksväll om de har det imorgon kväll. Jag sa att det är nog frivilligt, de har nog regler när alla senast måste lagt sig. Jag är övertygad om att det kommer gå galant imorgon och på fredag! Vi har förberett honom så mycket vi kan! Men det är såklart lite nervöst och oroligt.

Jag ska ju vara hos min älskade mormor, bara två mil ifrån Sötåsen så jag är nära honom om det är något.

Har packat det jag ska ha med. Lite matlådor och mina mediciner och täcke ska ner, men det blir imorgon bitti. Ja jag tar med mat, jag är ju vegetarian och känslig för gluten (ej intolerant) och jag tycker det är lättare att ta med då, istället för att den som lagar maten ska behöva laga flera rätter och ha koll. Vi är ju ändå några stycken som äter hos mormor.

På fredag drar vi till Lysekil till min mamma, blir dock en sväng över Tidaholm på vägen hem, jag skulle gått till apoteket och kollat om min apodos kunde hämtas idag. Och planerade detta till mellan 17& 18 för det är då man tidigast kan hämta sin apodos, då de får hem dom på onsdagar… glömde såklart! C frågade när hon kom upp för en stund sen och gav mig kvällsmedicinen… ja så trött är jag…

Så nu ska jag bara göra ordning min neccessär, ta en dusch och sen lägga mig. Upp tidigt imorgon. Vi ska åka vid halv 8. Så senast 7 bör jag vara uppe. Funderar på att koka några ägg ikväll, går ju snabbt att äta imorgon bitti. Walther får ju fika på Sötåsen vid 9 vet inte om det gäller oss också, men är ju bra om vi ändå fått lite magen innan vi åker. Ägg är ju både gott, lättätet och mättande.

Hoppas in alla får en fortsatt härlig lillelördag. hörs imorgon igen!

Ta hand om er!//

Gör mig glad med en kommentar!