Up’s& Down’s v. 20

Ja ännu en vecka har gått och det är dags att summera veckan.

 • Värmen kom och gav oss en försmak av sommaren.
 • Mycket tid tillbringades utomhus.
 • Farmor fick en fin födelsedag.
 • Blev trots det regniga vädret grillning och mys uppe på Hökensås vid Björnsjön ihop med nära och kära i lördags. Finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder.
 • Min sång-inspiration har återkommit. Och det är så kul. Sen om jag kommer sjunga mycket mer på Bigo vet jag inte. Men har annat på gång, men håller det för mig själv liiiite till, men ni ska få små sneeakpeak så småningom. Behöver smakråd!
 • Nedtrappning av min ena medicin har fungerat bättre än jag trott.
 • Det har kommit små bebisar i fågelboet i trädet utanför mitt köksfönster. Har dock inte lyckats ta reda på vilken sort det är. Behöver en kikare.

 • Jag har varit extremt trött, sovit dåligt, somnar hyffsat tid, men sover oroligt. Fick reda på varför, min sömnmedicin har utgått och en miss har skett någonstans så jag har inte fått veta nåt förrän i helgen när vi såg att den saknas i min apodos.
 • Mycket tankar
 • Fick reda på att jag måste ta covid-test när jag varit borta 24h, trots vaccinering. Men kan ändå jobba, slipper karantän! Tack o lov!
 • Fortfarande inga kallelser eller brev från varken neurologen eller käkkirurgen. Inget är som väntans tider…
Ta hand om er!//

Gör mig glad med en kommentar!