Ett bra slut på en tuff dag!

Ja trots mitt ”misslyckande” Jo för det är så jag känner det när jag efter en lång period sluppit behovsmedicin och måste ta den då och då. Jag vet att det inte är ett misslyckande och i skrivandets stund reagerar jag själv på hur jag ser på saken när jag är mitt uppe i ångestens klor.Jag har gjort dom dagliga sysslorna trots att det tog emot, Walther var här och hade trumlektion med sin trumlärare från Kulturskolan via Teams. Så härligt att höra.Efter att alla sysslor gjorts och T samt en sommarvikarie varit uppe så tog jag en dusch. Såå gött. Och sen krypa ner i min renbäddade säng med ett rent nattlinne. Det är ändå lyckan efter denna dag.Dock är jag lite fundersam över morgondagen om jag ska jobba eller inte. Går inte in på varför jag känner så. Men beror på hur jag sover inatt. Har tagit en omgång behovsmedicin ikväll också för att komma ner i varv och förhoppningsvis somnar och sover hela natten. Min läkare konsulteras i veckan av ssk. Det känns tryggt.Så jag gör allt för att blicka framåt och se det positiva i allting. De där små ljusglimtarna som ändå alltid lyser igenom en gråmulen skitdag. Dock ser man dom inte alltid, men de finns ändå där! Tänk på det gott folk!!Ha en fortsatt skön måndag kväll! Jag ska försöka sova snart, jag må vara tråkig när jag lägger mig strax efter 20. Men jag är som jag är, och jag accepterar det. Sovit bort 1,5h i em. Dock vaknade jag emellanåt av sms, samtal och meddelanden på Line (en app typ som WhatsApp) som mina arbetskamrater och chefer använder för att kommunicera utanför Bigo. Så fick stänga av ljudet helt för att få komma ner i varv.Kram och gonatt

Ta hand om er!//

Gör mig glad med en kommentar!