En bloggares Bloggutmaning–Dag 12

I 15 dagar kör jag en bloggutmaning för och om oss bloggare!
Häng på du med! Klicka på bilden nedan så kommer du till sidan med alla ämnen!
Länka gärna tillbaka till min blogg. Och lägg gärna till länken till ditt inlägg genom länken längst ner i detta inlägg!

Bloggar du på bloggportal eller egenuppbyggd blogg (t. ex. WordPress)?

Har testat både blogger (blogspot), blogg.se och Nouw.com men återkommer alltid tillbaka till wordpress. Vet inte varför men jag gillar det bättre, bla för att jag tycker att det är lättare att lägga in bilder i rätt storlek direkt, inte behöva krångla bild för bild, jag kan ställa in bildernas storlek i förväg. Sen är det lättare att lägga in länkar m.m. i widgets vilket är bra när man gör samarbeten, dessutom kan jag göra mitt tema nästan helt som jag vill även med gratisteman.

Jag tycker wordpress är enklare att använda! Men vet att andra tycker nouw.com är enklare att använda. Men smaken är som  baken! Och jag gillar wordpressappen till mobilen. Och jag har säkert fel, men jag känner mig proffsigare med wordpress än med andra bloggportaler. vet inte varför, men så upplever jag det.

Vart bloggar du? Varför?

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Ta hand om er!//

Gör mig glad med en kommentar!