En bloggares Bloggutmaning–dag 10

I 15 dagar kör jag en bloggutmaning för och om oss bloggare!
Häng på du med! Klicka på bilden nedan så kommer du till sidan med alla ämnen!
Länka gärna tillbaka till min blogg. Och lägg gärna till länken till ditt inlägg genom länken längst ner i detta inlägg!

Om du fick välja ett av följande alternativ: Blogg, Youtube eller Instagram. Vilket sksulle du välja då? Och varför?

Det blir nog bloggen, jag gillar att skriva och bloggen är perfekt, det är lättare att läsa en text på bloggen än på tex instagram. Och på YouTube då är det ju att hela tiden visa sig själv, kanske sitt hem m.m. Det tar mer tid, det ska filmas, det ska kanske tas om, det ska klippas m.m. Ett blogginlägg kan du hålla på med länge också men det behöver inte vara den perfektionen som för att göra ett YouTube-klipp. Visst kan du be om hjälp, men då måste du vara beredd på att betala för hjälpen också och på det stadiet jag är har jag inte möjlighet till att betala för den hjälpen.

I bloggen kan du välja att “isolera” dig också i perioder om du vill det.

Sen tycker jag det är lättare att gå tillbaka bland äldre inlägg och kika och lära mig av än på Instagram. Du kan ju kategorisera på ett annat vis och söka på ett annat vis.

Nej skulle jag bara få välja en sak så är det bloggen! Annars är dessa tre ett bra komplement till varandra speciellt om man är Influencer.

Dessutom behöver du typ bara ha en smartphone eller platta och eller en dator om du ska blogga. Och lust att skriva en massa hela tiden.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Ta hand om er!//

Gör mig glad med en kommentar!