En bloggares Bloggutmaning Dag – 7

I 15 dagar kör jag en bloggutmaning för och om oss bloggare!
Häng på du med! Klicka på bilden nedan så kommer du till sidan med alla ämnen!
Länka gärna tillbaka till min blogg. Och lägg gärna till länken till ditt inlägg genom länken längst ner i detta inlägg!


Följer du några kändisbloggar? Och varför följer du dom? Länka gärna

Kändisar är alltid skoj att följa, och jo jag följer i perioder, och jag har några favoriter, både föräldrar-bloggar och andra kategorier.

  • Dagny – Inte den roligaste bloggen men skönaste, och personen bakom är ju världens skönaste pingla! Hon är inte bara Sveriges äldsta bloggare utan VÄRLDENS äldsta bloggare med sina nyss fyllda 109 år, ja i lördags firade hon sin 109årsdag! Denna krutgumma! Grattis i efterskott!
  • Christina Schollin – ännu en lite äldre bloggare. Jag har alltid gillat henne och alla hennes änglar! Har kärleken till änglar något att göra med en av hennes första filmer “Änglar finns dom?” Sprudlande krutgumma är hon också.
  • Pernilla Wahlgren – dotter till ovanstående bloggare. Sångerska, skådespelerska, influencer. Listan kan göras lång och jag gillar hennes sprudlande energi och galna upptåg! Och hennes rosa moppe skulle jag vilja ha!
  • Tiingelinn – En mammablogg med unga mamman Linn från tv-serien “unga mammor”, öppet och hjärtligt skriver hon om sitt liv med sina töser Tindra och Juvelia, så söta namn.
  • Julia Bergman – bloggar inte längre men är ändå med då hon är en influenser med sitt Instagram-konto och Youtube. Också hon från “Unga mammor”, jag blev tok-kär i henne och Milan, deras energi och upptåg och hennes budskap att det är okej att vara annorlunda, att ett barn med ett funktionshinder är precis lika mycket värt som ett barn som inte har det. Heja Julia och Milan! Ni har visat vägen för svenska folket att det är ok att vara annorlunda!

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Ta hand om er!//

Gör mig glad med en kommentar!