En bloggares bloggutmaning–Dag 4

Hej alla härliga bloggare (och ickebloggare också förstås). Hoppas allt är bra med er och att ni gillar min utmaning! Givetvis får man hoppa på  när man vill! Sin första dag tar man vilken dag man vill. Jag hoppas ni hänger på, och länka gärna tillbaka hit via textlänk eller genom att låna loggan nedan.

Dags för dag 4 i:

Vilken bloggkategori föredrar du att läsa? Vardagligt, föräldraliv, hem& trädgård, bokbloggar, mat& bakbloggar, fotobloggar etc. Varför? Har du någon/några favoriter? Länka gärna och skriv varför!
Jag läser väl lite allt möjligt, men helst vardagsbloggar! Förr var det mer med inriktning föräldraliv, mammaliv, unga mammor. Nu läser jag lite mer vardagligt, men följer också en som har lite av varje vilket jag kanske försöker också att ha det. Inte bara nischa sig på ett enda ämne liksom. Sen gillar jag när det tas upp viktiga ämnen och man upplyser om saker och ting och kanske startar lite debatt (utan att det går till överdrift åt ett eller annat håll).
Jag rekommenderar er att följa Avanna, inte bara för att hon är min syssling utan för att hon har lite av varjje att erbjuda, hon tar upp viktiga ämnen ibland som får en att tänka till, sen målar hon så vackert! In där och följ henne! Sen kan ni alltid kika in under ”bloggrundan uppe i menyn så hittar ni några av de bloggar jag försöker följa och läsa dagligen – ska bli bättre på att kommentera!

Sen gillar jag att halka in i mat och bakbloggar, speciellt om det handlar om att baka glutenfritt, även om jag inte följer utan kikar in då och då! Men blogg värd att följa som jag faktiskt kikar in ofta i är undertian.com som inte bara är en blogg utan ett koncept, skribenterna bakom sidan har gjort böcker och kör varje månad ut recept för en hel veckan med vegetariska, klimatsmarta, nyttiga och framförallt BILLIGA recept, s.k 300kr-veckan! Oavsett om man är vegetarian eller inte är det väl värt att testa dessa veckor!

Vad läser du helst för bloggar? Varför? Favoriter?

 

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter
Ta hand om er!//

Gör mig glad med en kommentar!