Fem en Fredag–Hänt i Veckan

Alltså nej, nu får det inte gå så fort… redan fredag och det känns som om det var igår jag var inne hos ElisaMatilda för att kolla veckans “Fem en fredag” och det är en vecka sen… Så ja dags att svara på 5 nya frågor om veckan som varit.

 1. Vad i veckan fick dig att längta efter något?

  Vädret, det var soligt och kallt, sen regn och igår SNÖ! Jag längtar efter sol och värme. Riktig vår och sommar, less på detta gråa trista,  regniga väder som är just nu! Ro hit med sommar och sol!

 2. Vad i veckan fick dig att sakna något?
  När jag sitter och planerar inför sonens 2 prova-på-dagar på blivande skolan inser att det är drygt 2 mil från min älskade mormor. Saknar henne så mycket så då bestämde jag mig att när sonen är på Sötåsen åker jag till mormor ett par dagar och umgås med henne.
 3. Vad i veckan gav dig lyckokänslor?

  När de ringer från sonens blivande skola och ställer frågor om honom och hur mycket behov av utökat boendestöd m.m. han behöver och man får reda på att han ska få komma och prova på i 2 dagar på nya skolan! Jag blev så stolt och lycklig över sonen!

 4. Vad i veckan fick dig att fundera?

  Redan nämnt det, samtalet från skolan (eller samtalen för ringde ju själv för att få tider för prova-på-dagarna) och jag inser att det är 16 år sen jag väntade Walther, SEXTON år sen, vart har denna tid tagit vägen?! Har jag varit mamma så länge, jag börjar bli gammal!

 5. Vad i veckan fick dig att vilja testa något nytt?
  När jag på Bigo fick förfrågan om SingerBattle, har inte testat innan, och kände att det var en utmaning, och dessutom rock-låtar, inte min starka sida, men jag valde låtar jag sjungit innan mer eller mindre. Och det gick sådär med sången, jag var så nervös, och jag förlorade tyvärr. Men så skoj!

Häng på ElisaMatildas “Fem en fredag” du också!

Ta hand om er!//

7 thoughts on “Fem en Fredag–Hänt i Veckan

 1. Det var ju första gången, ge inte upp, om det är roligt ska du fortsätta. Kul att grabben kommer in på en bra skola. Ha nu en fin helg, snart är det fredag igen!

 2. Singerbattle låter spännande, kul med utmaningen, säger som Paula ge inte upp. Roligt att sonen kom in på en bra skola. Ha en skön helg.

 3. Ja dagarna på rinner undan, konstigt nog. Men det gäller att ta sig för någonting och då är det väl en bra ide att hälsa på mormor. Vad glad hon ska blir! Ha det gott!

 4. Låter kul med Singerbattle, låter som något som var poppis för några år sedan SingStar! Det var väldigt kul! Lycka till nästa gång, man kan inte alltid vara bra på saker i början. Ibland måste man bara testa några gånger tills man få ihop det!

Gör mig glad med en kommentar!