100 frågor på 10 dagar – Dag 8

Asså hur fort har inte tiden gått? 2 dagar kvar på Maddes utmaning efter denna!

Idag har vi fått lite “fria” händer, 10 fakta om oss själva, tack Madde. Jag tänkte göra lite udda, för skoj skull, så jag tog lite roligare frågor inte bara ålder, husdjur, familj etc.

Vad tror ni om en liten frågelista? Sprang på denna för ett tag sedan och idag känner jag att det är läge. Häng gärna på!

  1. Vad åt du till frukost? En glutenfri ostfralla (ni vet med smält ost uppepå) med ost och grönsaker, cappuccino och ett ägg. (Äter frukost på jobbet, vi får faktiskt vår frukost, nåja ägget får jag betala 2kr för)
  2. Vilken film såg du senast? Lasse-Majas Detektivbyrå – Tågmysteriet tillsammans med Walther
  3. Tatuering? Japp 2 st. En ängel på vänster vad, samt en ängel med  ett litet barn och texten Walther
  4. Vem är den roligaste människan du känner? Walther helt klart! Finns ingen som kan få mig så glad som han! Han har alltid nåt bus i blicken eller nåt kul att visa på mobilen… i lördags fick han mig att garva när han klev i bäcken och skulle få upp sin frisbee. Och så säger han “det höll på att bli som för farbror Melker mamma” öh o ja lite så… Sen sa han “haha nu har jag också badat i ankdammarna” Hmm…. vet inte om jag ska berätta eller inte… ankdammarna är ett antal dammar i skogen bakom hans skola (där jag också gick åk 1-5 och även fritids som numera är borta). Det är dyigt och äckligt. Jag råkade “bada” en gång där. Vi var där uppe med fritidsfröknarna för att plocka blommor till påskbordet vi skulle ha på fritids, men jag och en tjej till hittade en groda ute på ön i stora dammen och viille ha den och pussa för att se o det blev en prins. Men han hoppade iväg mot vattnet och jag la mig ner på mage för att få tag på han, och jag gled i vattnet för det var så lerigt just där. Detta har jag fått äta upp många gånger. Inte minst igår. Sen är en av stödassistenterna här en av mina gamla fröknar från fritids och hon skakade på huvudet när jag berättade om bravaderna igår och sa bara “ja han är allt lite lik sin morsa”
  5. Bästa låten? Goliat med Laleh
  6. Vilken vara din lyckligaste dag i livet? 3december 2005 kl. 11.07 på Skas (Skaraborgs Sjukhus) i Skövde kom en liten gosse på 3095g och 50cm, 4v för tidigt! Men helt perfekt, ja det var så klart när Walther föddes! Efter 33,5h från vattenavgång, 31,5h på förlossningen, täta regelbundna värkar i dryga 12h varav 1,5h drygt med krystvärkar så låg han där på min mage (navelsträngen var för kort så fick inte upp han på bröstet direkt utan de fick klippa navelsträngen innan) och det var magiskt! Det är så svårt att beskriva den där stunden! Man har kämpat, trott man ska dö för att det gör så ont och man vet att det blir värre på slutet, men så fort man fått upp knodden bröstet så försvinner den där känslan av  att man haft å ont, man glömmer den liksom.
  7. Vilken är din bästa egenskap? Positivt tänkande! Jag försöker hitta det positiva i tillvaron trots att jag kanske mår skit, hitta den där lilla lilla tråden som man kan hänga kvar vid och komma tillbaka igen
  8. Vad väljer du, godis eller chips? Den var svår, alltså, lite perioder, gillar ju linschips och pistagenötter.
  9. Vilka är dina favoritserier på tv? Ser inte mycket serier nu på tv, tycker inte det är så mycket kul längre, gillade 90talet när alla såpor var, Rederiet är ju helt klart en favorit, ser om den serien på svtplay just nu. Men tror ändå att Tre kronor var en större favorit. Sen var det ju Skilda världar, Nya tider och Vita Lögner som var stora favoriter!  Men sen älskar jag Lilla huset på prärien  och Doctor Quinn, Jag vill verkligen ha dessa serieboxar! Men får nog köpa lite i tagetWinking smile Nån soom vet om man kan hitta Tre kronor i seriebox? Har tittat på Tre kronor på youtube, men kvaliten är ju usel och sen finns inte alla avsnitt, tyvärr. Men om nån vet vart man kan få tag på alla säsonger på DVD så hojta till!
  10. Vad har du på dig just nu? Jeans, blommig blus, svarta sockor.

Vi ska ta över världen
Vi ska bli stora
Vi ska bli mäktiga.
Och vi ska göra jorden hel, Ja vi ska göra vattnet rent,
och vi ska aldrig skada varandra mer.
Och vi ska slåss, Ja vi ska slåss mot Goliat

Häng på du också och svara på alla frågor, du kan ju välja 10 andra frågor om du vill.

Ta hand om er!//

Gör mig glad med en kommentar!