100 frågor på 10 dagar-Dag 7

Alltså tiden går för fort, redan 1 vecka har Madde haft sin utmaning igång!

Och dagens ämne är DRÖMMAR! Spännande!!

Vad skulle jag göra om jag vann en miljon?Jag skulle betala av mina skulder. Sen skulle jag köpa lite nya kläder, ny soffa ny inredning till hemmet, lite nya saker jag önskar mig. Och så skulle nog en resa bokas. Sen hade jag gett bort en del till välgörenhet. Börjat rida igen, kanske skaffat egen häst.

Vad skulle jag göra om jag vann hundra miljoner? Rest jorden runt efter ovanstående uppfyllts.

Vad gör jag om tio år? Oj, vet inte, svårt att säga. Jobbar jag kvar på caféet tro? Eller så pluggar jag nog. Jag saknar pluggandet.

Drömbil? Volkswagen Bubbla, en Rosa!

Om jag fick leva om, vad hade jag gjort då? Oj, vet inte, Jo hade nog jobbat ett tag i Polen med nunnorna

Drömdag? Oj, svårt. Jo men soligt, varmt, ett glas iskall rose och en solstol.

Dröm just nu? Bli frisk från allt så jag kan umgås med sonen.

Berätta om en dröm du haft. Oj, va svårt! häromnatten drömde jag att den lugnaste och bästa stödassistenten här på mitt stödboende skällde ut mig totalt! Berättade för henne och hon fattade inte, hon blir sällan arg.

Drömyrke som barn. Barnmorska var mitt drömyrke

Drömyrke nu. Diakon eller Doula

Vad har ni för drömmar?

Ta hand om er!//

Gör mig glad med en kommentar!