Livet på en på en pinne–eller på balkongen

Ja, idag kom vårsolen tillbaka, som vi saknat den, fåglarna kvittrar ikapp och ån brusar för fullt

Jag sitter på min balkong med en latte (som jag gjorde mig till att pudra med oboy i form av en blomma med vippade till så den förstördes på väg från köket till balkongen, så därmed var inte den precis bloggvänlig att fota, även om jag fotat den ändå med mina mackor och laptop.

Mina planteringar fick hamna på balkongen idag då det är där jag har solen hela dagen från morgon till kväll! Innan stod de i köksfönstret och där är det typ ingen sol. Så nu hoppas vi att det tar fart med grönskan så vi kan njuta av lite godsaker i sommar.

Idag har jag både latat mig och gjort nytta och varit iväg på besök hos mödravården, nej är inte gravid, var där i annat ärende, och nej inga könssjukdomar eller dyl. heller. Så ni behöver inte fundera! Jag vill bara inte skriva ALLT här….PUNKT slut!
Jag kan ev. skriva det i ett låst inlägg. Men det får vi se! Men var så glad när jag fick A, som jag hade när jag väntade Walther, och sen haft diverse uppföljningar hos. Jag var övertygad om att hon gått i pension, men det hade hon inte, men hon sa att snart går hon i pension så det var i rappet att jag fick en tid hos just henne! Önskar henne en fin tid som pensionär!

Efter besöket på MVC så gick jag hem, tog mig en kopp kaffe och lite grekisk yoghurt, ringde till stödboendet och meddelande hemkomsten. T kom upp och vi skrev en lista på vad som skulle göras, sen kikade vi över kylskåpet tillsammans. Sen gjorde jag det som stod på listan! Så nu är veckostädet avklarat och det är så gött! Nåja har en disk att plocka ur diskmaskinen och plocka in. Men det är sånt jag kan göra under kvällen när jag är i köket. Nu njuter jag av livet på en pinne – eller på balkongen!!

Hur har ni det idag? Torsdag, mitt i veckan, snart helg.

Har ni några helgplaner? Här blir det lugnt! Vilket jag behöver. Hoppas på en prormenad med G om vädret tillåter. Imorgon är det Valborgsmässoafton och då ska jag och Walther ev spela frisbeegolf om vädret tillåter. Ska hämta hans paket från Shein,  med nya jackan bla i när jag slutat jobbet. Tror han kommer bli nöjd!!

Ta hand om er!//

Gör mig glad med en kommentar!