100 Frågor på 10 dagar – Dag 3

Maddes utmaning är verkligen en såndär utmaning som passar mig! Och idag är det ett favoritämne nämligen just FAVORITER

Favoritdjur?
Hästar! Ridit sen 7 års ålder. Men sen gymnasiet har det varit perioder, dels för att det kostar mycket, och sen också min hälsa, under mina år med diskbråck har jag nog inte kunnat ta mig upp, nerverna till benen har ju krånglat massor. Men jag mår bättre och vill verkligen rida igen, och jag har som mål att gå ner minst 15kg innan jag kommer försöka mig på att rida igen. Hästen behöver ju inte ha värsta belastningen! Min favoritras är araber, helst flugskimmel (vita med små små bruna eller svarta fläckar). Men fjordingar är ju också mysiga, fast envisa.

Favoritfärg?
ROSA!!

Favoritårstid?
🌞Sommar, sommar och sol, havet och vinden med doft av kaprifol🌞

Favoritmat?
Kokt torsk, kokt potatis, skirat smör, riven pepparrot och gröna ärtor. Och sushi är ju så gott!

Favoritfilm?
Såsom i himmelen! Och Grease från 1978 med John Travolta och Olivia Newton John

Favoritbok?
Oj, längesen jag läste nu, men jag har i perioder lyssnat på ljudböcker. Wilhelm Mobergs böcker Utvandrarna, Invandrarna, Nybyggarna och Sista brevet hem om Karl-Oskar och Kristina är ju härliga, de är så verkliga och man lever sig in i dom. Men sen gillar jag böckerna som Influencerna Therese Lindgren skrivit och läser ”Ibland mår jag inte så bra” och ”Vem bryr sig?”, hög igenkänningsfaktor hos mig som lever med psykisk ohälsa.

Favoritblomma?
Liljekonvalj och Linnéa

Favoritbil?
Volkswagen Bubbla, den äldre varianten
Volkswagen (big) pastell classical beetle-67

Favoritmusik?
Dansband, gospel, musikal

Favorithögtid?
Julen eller midsommar

 

Denna utmaning är sååå rolig så häng på du också!

Ta hand om er!//

Gör mig glad med en kommentar!