Ravioli – en favorit!

Ända sen barnsben har jag varit näst intill tokig i ravioli. Jag ville t.o.m ha KALL ravioli till matsäck på skolutflykt, inte det smidigaste men jag ville ju ha just ravioli. I tomatsås.

Nu äter jag inte kött och så äter jag glutenfritt och ravioli i tomatsås har jag inte hittat ännu. Men jag brukar köpa torkad eller fryst ravioli och sen kokar jag den 3-4 minuter. Och så gör jag en god tomatsås eller så slår jag bara på lite krossade tomater och kryddor.

Köpte ravioli igår och gjorde i ordning. Och idag blev återigen ravioli, men jag hoppade tomatsåsen. La färska tomater omkring, smulade ner salladsost (går lika bra med fetaost, men salladsost är billigare), lite basilika och persilja på toppen – så gott! Och ja det går att göra med vanlig färsk eller torkad ravioli som inte är glutenfri.

Gusta Mente är den sort jag oftast köper. Den är godast, lite dyr kanske, ca 42kr.

Sitter här vid köksbordet, äter min ravioli, dricker Loka Crush Tropisk och ser på Rederiet.

Om en knapp timma kommer stödpersonalen hit samt min arbetsterapeut. Lite uppföljning m.m. Så ska röja upp lite grann innan dess och kanske vila en kort stund. Eller en kaffe på balkongen.. det lockar mer än vila faktiskt!

Vad händer hos er idag?

Imorgon tänkte jag om jag kommer ihåg och hinner fotografera på mitt för att visa lite vad jag gör på caféet.

Ta hand om er!//

Gör mig glad med en kommentar!