Fem en fredag

En härlig utmaning och inspiration från ElisaMatilda

 1. Vad gör du sällan på måndagar?
 2. Vad händer ofta på tisdagar?
 3. Om du ska ha ”Lill-lördag”, vad gör du en onsdag?
 4. Vad är det bästa med torsdagar?
 5. Hur ser dagens fredag ut?

Vad gör du sällan på måndagar?
Städar

Vad händer ofta på tisdagar?
Många kunder på jobbet och många mackor görs. Tisdagar är den dagen då det är flest elever på skolan, därmed fler kunder, vilket är bra.

 Om du ska ha ”Lill-lördag”, vad gör du en onsdag?
Köper lite pistasch-nötter på Orientens livs och ser nån bra serie eller film, kanske lyxar till med någon god mat.

Vad är det bästa med torsdagar?
Att det luktar gott i mitt hem efter städningen som jag ALLTID har på torsdagar. Mer tid med mina stödassistenter som hjälper mig med städet. Jag brukar kunna lyfta saker på ett annat sätt när vi har lite mer tid, brukar vara ett bra sätt att städa och prata samtidigt!

Hur ser dagens fredag ut?
Jobbat 8-12, nytt sen några veckor att jag jobbar fredagar, veckans sämsta på jobbet, dåligt med kunder, men vi brukar ha o göra ändå, lite check så inget pålägg ligger kvar i kylen som blir dåligt över helgen. Skulle tömma sumppåsen och städa ur kaffemaskinen, men det slapp vi, Selecta kom och servade den precis när vi började fixa med kaffemaskinen;)

Efter jobbet handlade jag lite, hämtade min apodos på apoteket. Hemma rensade jag och torkade ur mitt skafferi. Sen en sen lunch. Walther har kommit så vi har fikat lite och om 45 min har jag PK på BIGO så ska strax sminka mig lite tänkte jag så jag är redo att starta min live om 30 min! Sen ska jag nog köra ett par timmar på BIGO, blir väl lite sång o musik tror jag. Ikväll blir det tacos till kvällsmat. Så blir lite att fixa med.

 

Ta hand om er!//

16 thoughts on “Fem en fredag

 1. då träffar du mycket folk i ditt arbete. det är ju trevligt. och så bra att du städar på torsdagar. det är ju mycket bättre än fredagar. men vad är PK och BIGO? tror aldrig jag träffat på dessa förkortningar tidigare

 2. Jeg prøver å la være å handle på fredager, for alle skal liksom handle da. Men i dag måtte jeg handle inn til helga etter jobben. Da blir det gjerne litt kø både ved enkelte varer og ikke minst i kassa.

 3. Hej, dig har jag inte mött här på Elisas teman förut, trevligt att råkas. Nu har du lärt tanten något nytt, fick googla på Bigo, hade noll koll. Trevlig helg till en positiv tjej !

 4. Du verkar ha ett fullspäckat schema. Själv är jag panchis och därmed i riskgrupp för pandemin, så livet känns väl ganska lugnt, för att inte säga innehållslöst, just nu! Men det kommer bättre tider! Trevlig helg!

 5. Jag gillar fem en fredag, har varit med i ett par år nu men inte varje fredag. 🙂 Hehe, det är inte många som städar på måndagar. Verkar som att alla städar närmre helgen. Jobbar du någon skola eller är det ett bageri? Låter kul iallafall med många kunder. Tacos på en fredag låter inte dumt. Dottern har velat ha tacos bra länge nu men det blir inte ikväll heller. Vi ska äta potatisgratäng och skinkschnitzel. Vad smidigt att Selecta kom och fixade så du slapp. Älskar doften av nystädat faktiskt. 🙂

 6. Elisas fem en fredag har så bra frågor. Vad roligt att få läsa dina svar på henne frågor som hon hade i går i sin blogg. Jag städar heller aldrig på måndagar. Så gott det lät med pistaschnötter på en onsdag, låter som en perfekt Lill-lördag med god mat och nötter. Vad skönt att dom kom och servade kaffemaskinen så ni slapp städa den 🙂

 7. Många hoppar på fem en fredag, men har aldrig gjort det. Sen är det alltid kul med sådana listor tycker jag. Önskar at jag kunde ha det så strukturerat, men så ser inte mitt liv ut alls.

 8. Vilken rolig lista! Det här med Elisas fem en fredag har jag aldrig stött på. Det måste jag titta närmare på för det var helt klart en rolig grej.

 9. Så olika veckor kan vara ändå! Men jag har ju samtidigt ingen vardagsstruktur alls numera. Jag blir därför alltid full av beundran när andra, som du, verkar ha mer koll på läget. Kanske lite avis också. 😅 Kul lista, så tack för läsningen! Vad är BIGO, btw?

 10. Kul att ha ett arbete där folk rör sig mycket. Kan dock tänka mig det varit mycket mindre med det nu under Corona? Nåja, låter ändå som roliga veckor! 🙂

 11. Kul att komma in hos en ny bloggare 😃
  Kul att läsa om hur din vecka ser ut igenom frågor.
  När jag läser vad du gör på jobbet. Så känner jag att det är ju det som jag vill jobba med 😊

  Vad är PK & BIGO??
  Vad gott med Tacos 🌮😋

 12. Det är verkligen härligt när man gjort klart städningen och känner att man kan andas 🙂

Gör mig glad med en kommentar!