Lite nytt i garderoben inför sommaren

Hejsan allihop hoppas dagen varit bra! Här har det varit en helt ok dag. Vädret var la inte det bästa under dagen men nu skiner solen som aldrig förr! Det SNÖADE massor på morgonen och yrade. Men det är borta nu tack o lov. Nu vill vi ha vår och så småningom sommar!

Jag vaknade redan vid  7 och jag har en ful ovana att börja med att kolla mobilen. Men i morse så  var det extra kul att kolla när man ser ett meddelande från  EarlyBird att mitt paket från Shein levererats 06.20 på morgonen. Så jag skuttade upp ur sängen och gick ut och öppnade dörren och där låg ett paket till mig med smått o gott i!

Lite av det visar jag här och nu. Inte fotat allt ännu…

Men köpte två  klänningar och de satt jättebra. Den rosa har texten ”If my mouth not say it, my face definitely do it!” Jag skämtade med stödassistenten att jag ska ha den på mig när det kommer vikarier i sommar och när en annan personal arbetar, för det stämmer så bra på mig, jag behöver aldrig säga nåt för personalen läser av mig precis, och inte kan jag lura dom heller;) Stödassistenten sa att det stämmer precis. Haha!

Den blå var en aning stor i urringningen, men satte en säkerhetsnål så blev det bättre, annars var den perfekt!!! Såå nöjd. Och BH var både snygga och satt bra, aningen stela, men tror att det är innan man hunnit använda dom ordentligt! För de är sköna på!

Inte det bekvämaste att göra selfies i BH.. men jaja.

Köpte äntligen en mjölkskummare, och så mönstermallar till mina latte. Var flera stycken mallar! Så nu kan jag stylea;)

Blev också nya hörlurar! Ljudet är bra i dom, men lite svårinställda då de är touch, lite svårt att veta vart touchen är, väldigt dålig beskrivning. Tror ljudet utåt fungerar bra också.

Nu sitter jag här i köket och har ätit kvällsmat, och njuter av att skriva av mig lite in tha blog, ett glas latte och en glass! *Myspys*

Snart kommer mitt X förbi och lämnar Walthers dator m.m. Walther kommer ju efter skolan imorgon, och vill ju ha sin speldator m.m. så då får hans far komma hit med det;) Och sen kommer väl snart stödassistenten och låser ut min kvällsmedicin. Sen blir det sängen. Hoppas på en härlig nattsömn, imorgon är det jobb igen.

Ta hand om er!//

Gör mig glad med en kommentar!