Tankar mitt i natten… sömnlös i Tidaholm

8 mars idag och Internationella Kvinnodagen. Men inte det jag tänkt skriva om just nu.

Ligger i min säng och är så sjukt IRRITERAD över att inte kunna somna… så typiskt när jag skjutit på kvällsmedicinen… Tar jag den i rätt tid ca 20.00 så somnar jag oftast runt 21.00 – 21.30. Men fick ju lov att senarelägga det eftersom jag hade planerat en PK på Bigo mot Storbritannien, men min motståndare dök inte upp:/ väntade ett tag, ny motståndare sattes in o ingen ny dök upp. Trist! Men ja det blev ju automatiskt en vinst för mig. Och sen har jag PK ikväll ännu SENARE... 22.50! Och på nåt vis är den viktigare för mig. Ser framemot det.

Men dessa sömnstörningar… Jag är rätt känslig för förändringar…tyvärr.

Hur är det för dig?

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge