Godmorgon

Morgonrutiner med tvätt och smörjning i ansiktet avklarat och nu blir det frukost.

Vart vaken sen 7. Var extremt kissnödig så bara att kliva upp 😉

Sen vid 7.30 kom G och låste ut mina pilleruller och tjöta lite. Jag halvdusade en stund till efter det innan jag klev upp och gjorde nytt toabesök och morgonrutin;) Kommer skriva och visa er morgonrutiner en dag framöver. Och det handlar om min morgonrutin för ansiktet och inget annat.

Nu gottar jag mig i sängen med min frukost. knäckebröd med ost och ingefärsmarmelad, afil med Proviva blåbärssoppa i, vet inte vad det blev för mönster, tyckte det såg ut som ett spöke först, och sen en falk och nu en duva. Va tycker ni?

Ta hand om er!//

0 thoughts on “Godmorgon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge