Mitt senaste inköp

Snaaaart har hal februari gått, och jag måste be om ursäkt för att jag missade gårdagens inlägg:( Mitt måemde kan ändras på nån timma ibland och igår hade jag en dag som var ena stunden toppen o nästa tvärtom.
Men idag kör vi Febuari-utmaningen.

Vad var ditt senaste inköp?

Ja det var väl maten från ICA! Har ju inte kunnat shoppa nåt av olika skäl.

Men beställde ju tidit i Januari från wish, en diamondpainting-tavla till min pappa som han ska få i 60årspresent i mars. Tänkte visat här, men jag nöjer mig med att visa den ihoprullad! IFALL pappa kikar in! Lovar att visa upp den färdig i slutet av mars när pappsen fyllt år och har fått den;)

Har ju blivit medlem i Oriflame för att kunna köpa billig makeup. Och du kan bli medlem du också (länk i höger widget) eller så klickar du på bilden nedan så kommer du direkt till senaste katalogen och min Beauty-store ! Imorgon ska T o jag gå och hämta ett paket med smått o gott i. Ja jag får inte gå in o hämta, jag får stå utanför, men T o jag bestämde igår att eftersom jag får gå ut på promenad så tar vi en promenad och hon hämtar ut mitt paket med mitt och sitt leg. Så får jag en promenad! Får se om jag tar en tur ut sen också idag skiner solen så vackert! *njuter*

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge