Upp o ner, ner o upp… ska jag behöva uppsöka akuten?

3dagar har jag varit dålig. Febern är borta sen i morse. Men magen, ja diareerna har lugnat sig, men inte över.

Men smärtorna har inte gett med sig! Hela tiden molande, sen körande smärta som om nån står med hela sin tyngd på magen från mitten och ut till höger, likt gallsten. Jag har haft detta förut, och blivit inlagd. Men ska man uppsöka vård i dessa tider, vården är belastad som den är, finns det enskilda rum o isoleringssalar lediga? För jag hamnar väl på isolering med tanke på att jag senast igår hade en sänka på 103, dessutom tog ssk covidtest idag, dock sa distriktsläkaren igår att han var 100% säker att jag inte har Corona, utan en vanlig magsjuka. Vilket jag tror också, men dessa smärtor och just där har jag haft innan, vilket gör mig nojig!

Dessutom är jag lite i riskzon för uttorkning. Sen i måndags i

Ta hand om er!//

0 thoughts on “Upp o ner, ner o upp… ska jag behöva uppsöka akuten?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge