Dagens väder

Är dagens ämne i Februari-utmaningen!

Tänkte ju tagit foton på det viktiga landskapet utanför mitt fönster.

Men jag ligger totalt däckad med frossa till o ifrån och en krånglande mage. Tom haft distriktsläkare och distriktssköterska här idag för kontroll och provtagning. Jag har haft en temp på 39grader! Och jag har normaltemp på 36.6 grader. Jag har bara druckit vatten, och det mesta har jag gjort mig av med bakvägen:( Och istället för att gå med rullator till toa så har jag hängt på rullatorn.

Får ju vanligtvis paracetamol kontinuerligt i apodos 3ggr/dygn och jag är tacksam eftersom utan den hade jag haft ännu högre feber och troligen inte orkat gå upp o ta. Stödassistenterna kommer ju o ger mig vid sängen. Finns en stor risk att jag måste in till sjukan imorgon om inte tempen gått neråt, hade en CRP (snabbsänka) på 103, ska ligga på max 8. så det är kraftigt förhöjt.

Men åter till vädret. -4grader och massa snö, tror inte att det varit något snöfall dock. Men va det gäller bilder får jag väl ge er en ”gammal” bild.http://lejonberg.host/februari-utmaningen-37725913

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge