Söndag eftermiddag och 2h paus!

Idag är det sista Januari och sista söndagen i Januari. Tänk att det redan gått 1 månad av 2021! Va hände?! Vart tog tiden vägen?

Här sitter jag vid skrivbordet med kaffe och lite gott till! Walther spelar lite dataspel innan han ska packa ner den. Han fikade med mig innan, men gick snabbt n på sitt rum;) O då sitter jag inte kvar i köket utan sätter mig vid skrivbordet och skriver lite här.

Har haft ”Bigo SuperSinger” mellan 15&16 och kör ett pass till 18&19. Och om ni undrar så är det Bigo som anordnar event då och då, det kan vara, sång, dans, DJ, annan typ av musik. Man får en viss reward av Bigo, denna kan ju ökas om man har ett minst antal tittare och får in ett visst antal beans! Och sen kan man gå högre till andra event!

Idag klev jag över 100.000 beans totalt, inte denna månaden. Men jag kommer inte klara target denna månad! Jag saknar en del beans tyvärr:/ Men jag ger inte upp!

Första timman idag körde jag country, tror några låtar får vara kvar, ska ha lite gamla godingar i andra akten, lite Elvis Presley, Stevie Wonder, Simon& Art Garfunkel, Smokie, Abba m.fl.

Jag hoppas att sången går lika bra som första timman jag hade, för sången gick faktiskt helt ok! Saknar bara en mikrofon! Behöver verkligen en mikrofon för att få och främst GE rätta känslan!

Hur har eran söndag varit? Vad har ni gjort?

Imorgon är det 1 Februari och då är det ”Up and down of life”, och sen har jag en liten utmaning på gång, men den är inte helt klar, håller på och finslipar lite på den;)

Ha en underbar söndag kväll!

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge