Jag handlar gärna…

Jag handlar gärna, mycket och ofta – om pengarna finns vill säga, vilket de sällan gör!

När det gäller mat handlar jag 1-2 gånger/ vecka. 1 gång veckohandling och sen ev handlar jag när Walther ska komma, och då blir det fredagsmys och helgmys som inhandlas. Får ju mina matpengar på Icakortet direkt, så matpengarna går till mat, och ibland handlar jag fysiskt speciellt veckor jag ska ha Walther på helgen, och ibland online och får hemkört, men det kostar 99kr extra så det gör jag bara om jag är själv, och förut handlade jag online och hämtade men det är 2v kö på det så jag gör sällan det nu, men funderar på att göra det nästa gång, för jag har mat hemma jag behöver inte köpa mer så då är det ju lugnt, men jag vet inte.

Va det gäller shopping av annat så är det sååå svårt att hålla sig från nätet… och jag villhövere ju MASSOR av prylar!

Vill ha nya kläder inför pappas 60årsdag tex.

Är sista ämnet denna månaden, tack Madeleine för all inspiration du gett 👏

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge