För ett år sen…

Ja vad hände för ett år sen? Det är dagens ämne i utmaningen som Madeleine har denna månaden!

Ja just det vad hände? Tyvärr har ju 2år av bloggen försvunnit 🙁 Men ska försöka knåpa ihop nåt;)

30 januari förra året var på en torsdag, så jag antar att jag hade städ med personalen då🤔

Åh jag antar vi hade mest fokus på köket;)

Covid hade man bara hört talas om lite löst, men inte mycket och INGEN trodde väl att vi ett år senare skulle leva med stora restriktioner och bestämmelser där vi knappt får ses irl utan får ”träffa” nära och kära via mobil och videosamtal. INGEN hade väl trott att sociala medier skulle bli så betydelsefullt som det blev, man klagade över att folk umgicks mer över sociala medier och inte irl, idag är det tvärtom. Man uppskattar sociala medier och gnäller om folk står för nära en i butiken eller folk som sitter tätt intill varann och fikar på kondis tex.

Hur var det för dig för ett år sen? Vad gjorde du? Hur levde du då – är det nån skillnad nu och då?

Ta hand om er!//

0 thoughts on “För ett år sen…

  1. Ja, märkliga tider blev det i och med corona. För ett år sedan hade jag det dock sämre än nu skulle jag vilja säga ändå. Var mer sjuk psykiskt. Men coronajäkeln kan dra dit pepparn växer nu tycker jag.

    🌺

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge